100%NL Magazine Wendy en Sem
Delen

Wendy van Dijk apetrots op zoon Sem: ‘Mooiste papiertje ever!’

Het is opnieuw feest in huize van Dijk. Zoon Sem heeft zijn rijbewijs gehaald!

Sem van Dijk haalt zijn rijbewijs

De oprit is versierd met slingers en vlaggetjes want: Sem van Dijk heeft zijn rijbewijs in the pocket! Moeder Wendy van Dijk is helemaal door het dolle heen en plaatst een filmpje op Instagram. Sem is ook overduidelijk enthousiast en komt stralend de lesauto uit. Wat een blijheid!

Wendy: ‘GESLAAGD!!! Door weer en WIND Heb je je rijbewijs vandaag gehaald! In 1x BAM! We zijn zo op jou! @semvandijk2.0 #rijbewijs #mooistepapiertje-ever! #vrijheid #baas

Vorige maand werd Sem 18 jaar. Hij heeft het dus heel snel voor elkaar gekregen om zijn rijbewijs te halen. En dan ook nog eens in 1 keer slagen, dat is een complimentje waard!

Dochter Lizzy

Samen met haar huidige man Erland Galjaard heeft Wendy ook nog een dochter: Lizzy. Ook Lizzy is jarig in februari en werd vorige maand 11 jaar. Natuurlijk stond Wendy die dag ook stil bij de verjaardag van haar jongste kind.

Wendy deelde op Instagram een heel emotioneel bericht over haar dochter. Zo schreef ze: ‘Wat hebben we het toch altijd gezellig samen. Ik wilde altijd dat je mijn kleine moppie zou blijven, maar stiekem begin ik het ook wel echt leuk te vinden dat je zo groot wordt.’

 

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen