100%NL Magazine Wendy en Sem
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk zet jarige zoon Sem in het zonnetje ‘Je bent 18!’

Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé vieren vandaag de verjaardag van zoon Sem. Hij mag namelijk 18 kaarsjes uitblazen en is daarmee officieel volwassen! Mams Wendy zet haar zoon op Instagram in het zonnetje.

‘Sem van Dijk je bent 18!’, begint Wendy haar betoog. ‘Als klein ventje en nu als 18-jarige. Ik was je vaak even ‘kwijt’ want je zocht altijd grote families op bij wie je je dan aansloot. Compleet vreemde mensen, maar jij wist altijd heel makkelijk contact te maken. Nu heb jezelf een heel grote familie met maar liefst 4 zussen en een broertje.. En ook dat doe je zo makkelijk en liefdevol.’

Helaas voor Sem mocht hij zijn mooiste cadeau niet ontvangen: zijn rijbewijs. ‘En morgen zou je afrijden… dat was je grootste kado! Maar dat feest ging helaas niet door vanwege Corona. Ik heb je niet horen klagen het afgelopen jaar maar deze kwam even hard aan. NIET kunnen afrijden. Die dag komt eraan hoor lieve Sem net als de mooie rest! Happy Birthday en op de vele ballonnen dan maar’, eindigt Wendy.

Sem van Dijk bracht een paar dagen geleden zijn eerste single uit. Deze werd ontzettend goed ontvangen door zijn volgers. Ook heeft hij al een tijdje een vriendin dit afgelopen jaar ook gezellig mee op vakantie ging met het gezin. Wendy deelde ook nog een foto van de gezinsvakantie inclusief Mirelle.

100%NL Magazine Sem van Dijk

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk