100%NL Magazine Wendy en Sem

Wendy van Dijk viert 19e verjaardag van zoon Sem!

Sem, de zoon van Wendy van Dijk, viert vandaag zijn 19e verjaardag!

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is een vrouw die alles kan! Ze presenteert, acteert, heeft een eigen platform en daarnaast kan ze zich ook nog omtoveren in verschillende typetjes.

Maar Wendy’s grootste geluk is haar (samengestelde) gezin. Ieder jaar vertrekt het hele gezin samen naar Ibiza, daar maakte ze een paar jaar geleden een hele dierbare foto. Wendy schreef over deze foto: ‘Dit is 1 van mijn mooiste dierbaarste foto. Met ons samengesteld gezin vakantie vieren.’ Je ziet de foto hier.

Kinderen Sem en Lizzy

Wendy van Dijk heeft twee kinderen: zoon Sem en dochter Lizzy. Dochter Lizzy heeft Wendy met haar huidige partner, Erland Galjaard.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé heeft Wendy zoon Sem. In 2002 zouden Xander en Wendy in het huwelijksbootje stappen, maar drie dagen van tevoren werd het huwelijk afgeblazen. De zanger zou zijn vreemdgegaan. Xander heeft niet de behoefte om het hele verhaal weer op te rakelen, maar zei er destijds tijdens een podcast met Roel van Velzen wel dit over: “Maar achteraf denk ik wel eens: het was echt een heftige periode. Ik bouw al sinds mijn jeugd patronen op om alles wat me gelukkig maakt weer kapot te maken. Daar is het misgegaan”

19e verjaardag

Vandaag wordt de zoon van Wendy alweer 19 jaar, een hele mijlpaal. Sem ontpopt zich als een ware artiest en timmert hard aan de weg met zijn zangcarrière. Op Instagram deelt een trotse Wendy een mooi bericht, gericht aan haar zoon.

Wendy: ‘Lieve Sem, gefeliciteerd met je verjaardag. 19(!) Ooit was je dat kleine mannetje links je. Vol verwachting en nieuwsgierigheid keek je de wereld in en dat is nog steeds zo. Let’s go!’

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk