100%NL Magazine Wim Beelen
Zie ook:
Delen

Wim Beelen laat zich voor het eerst uit over relatie met Sylvie Meis

Het stel is nog maar een paar weken samen, maar zij lijken tot over hun oren verliefd. Wim vertelt nu onder andere over de eerste ontmoeting.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Enkele maanden geleden maakten de twee bekend te gaan scheiden.

Hart verloren aan Wim

Kortgeleden maakte Sylvie Meis opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Dit keer heeft zij haar hart verloren aan vastgoedondernemer Wim Beelen. Er wordt veel gezegd en geschreven over het stel, maar de twee lijken toch echt smoorverliefd op elkaar te zijn. In het Financieele Dagblad vertelt Wim onder andere over het feit dat hij en Sylvie gelijkwaardig zijn. ‘Ze heeft net als ik echt een eigen business gebouwd’, legt hij uit.

Eerste ontmoeting

Ook vertelt Wim over de eerste ontmoeting tussen hem en Sylvie. Het stel leerden elkaar kennen in de zomer op een terras. ‘Zij wist niet eens wie ik was’, vertelt de zakenman. De eerste ontmoeting met Sylvie bleef hem bij. ‘Ik bleef in de dagen erna erover nadenken. Ik ben vrijgezel… Zij is vrijgezel… Jeetje….’

Kort daarna spraken Sylvie en Wim weer af en na een paar weken kwamen de roddelbladen erachter dat zij aan het daten waren. Dit vond Wim onprettig. ‘Het liefst wil je elkaar in alle rust leren kennen. Maar door de publiciteit word je gedwongen te versnellen. Je moet ineens aan iedereen uitleggen dat je aan het daten bent. Ook aan je kinderen, aan je ex-vrouw. En iedereen vindt er wat van.’ Veel rust hebben Sylvie en Wim inderdaad niet gehad, maar gelukkig gaat het wel goed tussen het stel.

Bron en Beeld: Het Financieele Dagblad

Delen