100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

WOW: Wolter Kroes valt bijna 20 kilo af en deelt dieetgeheim

Wolter Kroes had eind vorig jaar één doel: hij wilde fit zijn tijdens zijn concert in het Concertgebouw. Dat is gelukt!

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

20 kilo afgevallen

Wolter was afgelopen december klaar met zijn extra kilo’s en hij besloot het roer om te gooien. Vorige week stond hij in het Concertgebouw in Amsterdam en het doel was om daar fit te staan. Dat is hem overduidelijk gelukt, want de zanger is in een half jaar tijd bijna 20 kilo afgevallen.

Aan Story vertelt Wolter over zijn strijd tegen de kilo’s en zijn dieetgeheim. ‘Ik wilde fit zijn voor dat concert, maar ik wilde ook al dat overtollige lichaamsgewicht kwijt. Ik was het echt zat. Ik ben 55 en om echt gezond te blijven moest ik afvallen. Ik woog 92 kilo. Daarom ben ik naar een gewichtsconsulent gegaan. Er werd een menu voor me samengesteld: geen suikers, geen koolhydraten, maar wel heel veel eiwitten, groenten en noten. Daarnaast moest ik er veel bij sporten.’

Duizelig

De eerste weken waren voor Wolter best zwaar. Zo vertelt hij: ‘Ik was best veel duizelig. Dat komt omdat je lichaam geen suikers meer binnenkrijgt. Dan is het zaak om vol te houden. Want als je eenmaal door die dagen heen bent, wordt het steeds makkelijker. Dat is tenminste mijn ervaring. Naarmate de weken verstreken, werd het eenvoudiger. En je houdt het ook vol omdat je ziet dat je afvalt. Dit had ik veel eerder moeten doen.’ Wát een discipline. Wolter ziet er geweldig uit!

Hieronder zie je wat beelden, waarop te zien is dat Wolter heel wat kilo’s kwijt is geraakt.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes barst uit elkaar van trots: 'Een moment dat ik nooit meer ga vergeten'
Wolter Kroes barst uit elkaar van trots: ‘Een moment dat ik nooit meer ga vergeten’
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Lees alle artikelen over Wolter kroes