100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

Binnenkijken op de Veluwe bij Jan de Hoop!

Samen met zijn man Coen woont Jan de Hoop in een prachtige woning midden op de Veluwe. Wij zijn jaloers!

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop (67) te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren is hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Grote liefde Coen

Al meer dan veertig jaar is Coen de grote liefde van Jan de Hoop. De twee zijn inmiddels alweer 21 jaar getrouwd en nog altijd heel erg gelukkig samen. Vooral nu Jan met pensioen is gaan de twee éxtra genieten van elkaars tijd.

Naast dat Jan en Coen geliefden zijn, is het duo ook op zakelijk gebied samen. Zo hebben ze samen een bedrijf waarmee ze media- en presentatietrainingen geven.

Woning op de Veluwe

Het gelukkige stel woont samen in een gigantische villa in Radio Kootwijk, op de prachtige Veluwe. En daar bevalt het Jan en Coen uitstekend! Aan citynieuws.nl vertelde Jan eerder: ‘Het is een sprookje. We wonen midden in een bos en hebben een enorme tuin. De buren zitten op 3,5 kilometer afstand en het enige wat hier ’s nachts langs schuifelt zijn vossen en herten.’

Jan en Coen zijn echte dierenliefhebbers en hebben dan ook veel kippen in de tuin. Vorig jaar leefde iedereen nog mee met Jan toen zijn geliefde haan Foppe werd aangevallen door een buizerd.  Helaas heeft Foppe de aanval niet overleefd.

Ook in de woonkamer komt de liefde voor dieren goed terug. Want boven de bank hangt een prachtige foto van een hart, iets waar Jan trots op is. ‘We brengen hier buiten naar binnen’, schreef jij bij een foto van zijn woonkamer.

 

Bron en Beeld: Telegraaf, Instagram Jan de Hoop, citynieuws.nl

Delen

Meer over Jan de Hoop

MOOI: Jan de Hoop deelt bijzonder liefdesnieuws
MOOI: Jan de Hoop deelt bijzonder liefdesnieuws
OH NO: Pijnlijke breuk voor Jan de Hoop
OH NO: Pijnlijke breuk voor Jan de Hoop
Lees alle artikelen over Jan de Hoop