100%NL Magazine Romy Monteiro
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de nieuwe woning van Romy Monteiro!

In het mooie Amsterdam wonen Romy Monteiro en Jasper Suyk in een prachtige woning!

Romy Monteiro

In 2014 besloot Romy Monteiro de stoute schoenen aan te trekken en mee te doen aan The Voice of Holland. Het jaar daarna, in 2015, brak ze door nadat ze de hoofdrol kreeg in de musical The Bodyguard. Sindsdien kunnen we Romy niet meer wegdenken uit de Nederlandse showbizz.

Ook op privé gebied gaat het Romy voor de wind. Ze is alweer een paar jaar smoorverliefd op de fotograaf Japser Suyk. De twee hebben altijd de grootste lol samen en reizen samen naar de mooiste plekjes van de wereld. Zo waren de tortelduifjes begin dit jaar nog aan het genieten op het prachtige Zanzibar. De jaloersmakende vakantiekiekjes zie je hier!

Woning in Amsterdam

Na een tijdje te hebben gewoond in Haarlem besloten Romy en Jasper dat het tijd was voor een volgende stap: ze kochten samen een huis in Amsterdam. Al vrij snel besloten Romy en Jasper dat de handen flink uit de mouwen moesten worden gestoken en dus gingen ze aan de bak!

Vol trots deelden Romy en Jasper te leuke beelden van hun woning make-over op Instagram. Wow: wat hebben ze hun best gedaan. Het resultaat mag er zeker zijn, wat een prachtige woning hebben Romy en Jasper toch. Wij weten zeker dat ze hier heel gelukkig gaan worden!

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro