100%NL Magazine Airen Mylene
Zie ook:
Delen

WOW! Airen Mylene steelt de show in déze waanzinnige jurk!

Tijdens het Ajax Gala was Airen Mylene dé ster van de avond. Zij schitterde in een waanzinnig sexy jurk. Wat een beauty!

Gezin Airen Mylene

Samen met Taeke Taekema heeft Airen Mylene twee prachtige jongens: Bodhi en Foss. Taeke en Airen leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Wie is de Mol, echter sloeg daar de vonk nog niet over tussen de twee. Gelukkig leerden zij elkaar na de opnames beter kennen en werd het ware liefde!

Bodhi is echt een fantastische grote broer en de jongetjes kunnen het dan ook goed met elkaar vinden! De leukste foto’s van de twee vrolijke broertjes vind je hier!

Sexy jurk

Tijdens het Ajax Gala afgelopen dinsdag was Airen Mylene dé ster van de avond. Ze zag er schitterend uit in een waanzinnige, ijsblauwe jurk. De gedrapeerde stof van de lange jurk viel perfect om haar lichaam heen. Met dunne bandjes en een diepe v-hals schroomde de beauty niet om wat huid te laten zien. De jurk werd afgestyled met een paar prachtige, lange classy oorbellen. Stijlvol!

https://www.instagram.com/p/CckJm7fI4et/?utm_source=ig_web_copy_link

Mooie looks

Airen ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Onlangs plaatste ze een hele sexy foto van zichzelf in een paars, kort jurkje. Ook toen zag ze er waanzinnig uit!

Bron en Beeld: Instagram Marloes Bovelander & Airen Mylene.

Delen

Meer over Airen Mylene

WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum
WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum
WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
Lees alle artikelen over Airen Mylene