100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

WOW: Bridget Maasland deelt badkamer make-over!

Bridget Maasland heeft haar badkamer een make-over gegeven en het resultaat mag er zeker zijn!

Bridget Maasland

Bridget Maasland heeft één grote liefde in haar leven, en dat is haar zoon Mees. De twee zijn onafscheidelijk en zijn stapelgek op elkaar.

Op Instagram deelde Bridget een mooie selfie met haar zoon, ze schreef hierbij: ‘Er is niemand op deze wereld waar ik meer mee kan lachen, waar ik helemaal mijzelf mag en kan zijn. Die dezelfde series, tripjes en dieren leuk vindt als ik. Ik vind jou echt de allerleukste op deze aardbol!’

Woning in Amsterdam

Samen met haar zoon Mees woont Bridget in een prachtige woning in hartje Amsterdam. Toen Bridget het huis kocht heeft ze het hele huis gestript en helemaal ingericht naar haar eigen smaak. En wauw: wat is het mooi geworden! De inrichting van Bridget zou niet misstaan in een woon-magazine. Prachtig!

Ben jij benieuwd naar de waanzinnige woning van Bridget? Via deze link krijg je een persoonlijke hometour van Bridget zelf!

Badkamer make-over

Inmiddels woont Bridget alweer een paar jaar in de woning en besloot de blonde schone om de badkamer eens een make-over te geven. De ‘oude’ badkamer van Bridget was al mooi, maar nu heeft ze er echt een prachtige ruimte van gemaakt. De badkamer straalt rust uit en wij kunnen ons helemaal indenken dat Bridget hier na een drukke werkdag helemaal tot rust komt.

Benieuwd naar de nieuwe badkamer van Bridget? Die zie je hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Lees alle artikelen over Bridget Maasland