100%NL Magazine Mariska Bauer

WOW: Mariska Bauer jaagt volgers de stuipen op het lijf

Hoewel deze outfit ook prachtig staat bij Mariska, schrokken wij wel even toen wij deze foto zagen!

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is dit jaar in mei alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska vorig jaar getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Volgers laten schrikken

Als er iets is waar wij dagelijks een lach van op ons gezicht krijgen, is het de Instagramposts van Mariska Bauer. Zij straalt iedere dag, gaat er steeds beter uitzien en Mariska zit vol positiviteit. Gisteren was het 31 oktober en dat betekent Halloween. Mariska deelde een foto met haar volgers en wij schrokken daar heel erg van. In een lange witte jurk vol met bloed poseert zij op een graf.

Dit is allemaal gephotoshopt, maar het ziet er echt heel realistisch uit. Zelfs dit kan Mariska hebben. ‘Ooh vet knap’, ‘Te mooi om griezelig te zijn’ en ‘Geweldig Mariska wat ben je mooi’, zijn wat reacties.

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer.