WOW: Vriend Jutta Leerdam koopt mega villa van 16 miljoen dollar!
Delen

WOW: Vriend Jutta Leerdam koopt mega villa van 16 miljoen dollar!

In een video geeft Jake Paul een inkijkje in zijn nieuwe mega villa. Wat mooi zeg!

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Nieuwe liefde

De geruchten gingen al een tijdje de ronde maar twee weken terug werd het dan eindelijk ook bevestigd door Jutta en Jake Paul zelf, ze zijn officieel een setje! Bij een paar intieme foto’s schrijft Jutta: ‘That’s it’. Maar niet alleen Jutta maakt de relatie insta-official, ook Jake Paul! Hij laat zijn 22,6 miljoen volgers weten: ‘I’m Dutch now’. Benieuwd naar de kiekjes van de tortelduifjes? Die zie je hier.

Mega villa

Jake Paul neemt zijn volgers mee tijdens een rondleiding door zijn nieuwe mega villa. het huis. Met bijna 1200 vierkante meter aan oppervlakte, acht slaapkamers en twaalf badkamers is er genoeg ruimte voor Jutta en Jake. Benieuwd naar de woning? Je ziet de video hieronder.

Video: Youtube Jake Paul. Header Beeld: Instagram Jutta leerdam Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam