100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam showt nieuwe liefde met intieme foto’s

Jutta Leerdam zit op een roze wolk met haar nieuwe liefde!

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Vrijgezel

Afgelopen zomer besloten Jutta Leerdam en Koen Verweij een punt te zetten achter hun vijf-jarige relatie. Deze breuk kwam naar buiten nadat verschillende juicechannels naar buiten brachten dat Koen Verweij niet trouw is gebleven aan Jutta.

‘Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten.’ Zo schreef ze in haar statement destijds.

Nieuwe liefde

De geruchten gingen al een tijdje de ronde maar gisteren werd het dan eindelijk ook bevestigd door Jutta en Jake Paul zelf, ze zijn officieel een setje!

Bij een paar intieme foto’s schrijft Jutta: ‘That’s it’. Maar niet alleen Jutta maakt de relatie insta-official, ook Jake Paul! Hij laat zijn 22,6 miljoen volgers weten: ‘I’m Dutch now’. Benieuwd naar de kiekjes van de tortelduifjes? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam, Jake Paul

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam