100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jutta Leerdam verbluft volgers met bikinifoto’s onder de douche

De relatie met Koen Verweij mag dan wel over zijn, maar dat betekent voor Jutta niet dat zij met de pakken neer gaat zitten. De schaatster geniet met vriendinnen van een welverdiende vakantie in Ibiza.

Relatie

Begin deze week werd bekend dat de relatie tussen Jutta Leerdam en Koen Verweij na vijf jaar tot een einde is gekomen. De twee waren niet alleen buiten de schaatsbaan een koppel, ook tijdens de sport vormden zij een duo. Jutta verbrak deze relatie, maar volgens Koen is het beter zo, omdat zij beiden in een verschillende levensfase zitten. Wel liet hij weten van haar te blijven houden en haar alles te gunnen voor de toekomst.

Vakantie

Een vakantie naar Ibiza met vriendinnen kwam voor Jutta dus echt perfect uit. De hele week deelt zij foto’s en video’s op Instagram, waarop te zien is dat zij zich duidelijk vermaakt en toch ontzettend geniet van deze tijd. De fotoreeks die Jutta nu plaatst, krijgt ongelooflijk veel reacties en wordt massaal geliked door heel Instagram. De schaatster plaatst wat bikinifoto’s onder een douche in het zonnige Ibiza. Wat een prachtige foto’s en wát een killerbody heeft Jutta. Dat deze fotoreeks veel losmaakt bij haar volgers, snappen wij wel.

https://www.instagram.com/p/Cg13oL1DRpZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam