WOW: Zo zagen we koningin Máxima nog nooit
Zie ook:
Delen

WOW: Zo zagen we koningin Máxima nog nooit

Hoewel Máxima altijd in nette kleding, geföhnde haren en mooie make-up verschijnt, kwam zij dit keer zonder make-up het vliegtuig uitlopen.

Reizen

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vliegen samen van hot naar her. Het maakt niet uit hoelang de reis duurt en hoe ver zij moeten vliegen, Máxima ziet er áltijd op en top verzorgd uit. Wanneer het stel verschillende afspraken op één dag heeft, straalt Máxima in steeds weer nieuwe outfits, die er altijd super chique uitzien. Dit keer koos Máxima voor een look die wij niet vaak bij haar zien, maar één die haar zeker niet misstaat. Eens iets anders dan een sprankelende tiara, kleurrijke hoed en dure oorbellen.

Make-uploos

Terwijl Máxima uit het vliegtuig in Tanzania stapt, wordt zij gelijk op de foto gezet. De koningin wordt door een groot publiek ontvangen. Met een grote glimlach komt zij naar beneden en één ding valt gelijk op: Máxima draagt een bril en daaronder heeft zij nauwelijks make-up op. Ook heeft zij opgestoken haren en compressiesokken aan. Iets wat in eerste instantie niet gelijk opvalt, want Máxima’s outfit is nog steeds on point. Voor veel mensen is deze make-uploze look misschien even schrikken, maar Máxima heeft nu duidelijk gemaakt dat zij er zowel met als zonder make-up geweldig uitziet. Máxima zal tot en met woensdag in Tanzania zijn en daar verschillende afspraken bijwonen. De koffer met jurken, bijpassende haaraccessoires, kleine tasjes en make-up, zal zeker mee zijn gegaan tijdens deze reis.

https://www.instagram.com/p/Cj2dna-tHQW/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Koningin Máxima

Binnenkijken in het paleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima!
Binnenkijken in het paleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima!
OEI: Zó reageert koning Willem-Alexander op serie Máxima!
OEI: Zó reageert koning Willem-Alexander op serie Máxima!
Lees alle artikelen over Koningin Máxima