100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe over zoontje: ‘Ik besloot toch om hem naar het ziekenhuis te brengen’

Xess Xava is een groot voetbaltalent en daarbij horen helaas ook af en toe ongelukjes. Gelukkig kan hij nog lachen...

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Moeder en zoon hebben een ontzettende hechte band samen en brengen daarom zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Als Yolanthe opnames heeft in het buitenland neemt ze Xess zoveel mogelijk mee, wanneer dat kan. Ook genieten Yolanthe en Xess Xava zo nu en dan van een prachtige vakantie samen.

Ziekenhuisbezoek

Xess Xava is een groot voetbaltalent en dat heeft hij natuurlijk van zijn vader, Wesley Sneijder. Helaas horen daar ook ongelukjes bij en dat is Xess Xava nu overkomen. Yolanthe deelt wat beelden op Instagram, waarop te zien is dat Xess in het ziekenhuis geholpen en onderzocht wordt. ‘Mijn kleine jongen had een klein ongelukje tijdens zijn voetbalwedstrijd. Hij kon niet slapen door de heftige pijn. Hij bleef zeggen dat het goed met hem ging, want hij wilde mij niet bang maken. Het is mijn kleine jongen, dus ik besloot toch om hem naar het ziekenhuis te brengen voor een klein onderzoek’, schrijft zij.

Na een aantal onderzoekjes, verlaat Xess Xava het ziekenhuis met een mitella. De stoere jongen blijft lachen, totdat hij zijn vriendjes ziet voetballen en beseft dat hij niet mee kan doen. Hopelijk herstelt Xess Xava snel, zodat hij weer kan schitteren op het voetbalveld.

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau