OOH LA LA: Yolanthe verbluft volgers in nietsverhullende outfit

OOH LA LA: Yolanthe verbluft volgers in nietsverhullende outfit

Yolanthe verblijdt haar volgers regelmatig met prachtige kiekjes vanuit de zon en ook dit keer laat zij haar volgers' hoofden draaien.

Yolanthe

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice. Yolanthe kreeg uit een vorig huwelijk met voormalig profvoetballer Wesley Sneijder een zoontje, Xess Xava. De presentatrice is momenteel nog vrijgezel, maar zij en haar zoontje zijn onafscheidelijk en dat is voor Yolanthe haar ware liefde. Wanneer zij een acteerklus heeft, of naar een ander land reist, neemt zij haar zoontje dan ook graag mee. Moeder en zoon wonen momenteel in Los Angeles, maar komen regelmatig in landen als Nederland en Ibiza.

Blauwe jurk

Yolanthe deelt dagelijks de mooiste en leukste foto’s van zichzelf en haar zoontje. Dit tot grote vreugde van haar 1,3 miljoen volgers, want zij zijn iedere dag weer enthousiast wanneer zij iets plaatst. Dit keer plaatst Yolanthe een reeks foto’s van zichzelf en daar laat zij haar volgers van blozen. In een strakke, blauwe outfit poseert zij in de zon in Los Angeles. ‘Cool blauw aan de buitenkant. Vurig rood aan de binnenkant’, is de quote op de derde foto. ‘Al trek jij een vuilniszak aan dan nog zou je die goed laten staan’ en ‘En adembenemend mooi met een super figuur’, zijn wat reacties van volgers en daar zijn wij het absoluut mee eens. Knappe powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.