100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

Zangeres Anouk deelt romantische zoenfoto met grote liefde

Zo romantisch zagen wij Anouk nog niet eerder. Wat een prachtige foto is dit zeg.

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen en de vrouw van Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Romantisch

Anouk deelt niet heel veel op Instagram, maar wanneer zij dat doet, weet zij de aandacht van haar volgers te trekken. De zangeres treed niet meer zoveel op en zij heeft al een tijdje geen nieuwe muziek meer gemaakt, maar daar is nu verandering in gekomen. Anouk komt namelijk met een heel nieuw album en dat geweldige nieuws deelt zij nu met haar volgers. Zij deelt een romantische zoenfoto met haar grote liefde. ‘Beschouw deze plaat als een liefdesbrief aan degenen die wanhopig zijn… Ik hoop gewoon dat sommige woorden en muziek van mij je hart zullen raken’, schrijft zij eronder. Wij twijfelen er niet aan of dat gebeurt, Anouk. ‘Jouw woorden raken altijd mijn hart’ en ‘Prachtige tekst en foto. Je weet me altijd weer te raken’, zijn twee reacties onder deze prachtige foto.

https://www.instagram.com/p/CwW1aVtN-YY/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Anouk