100%NL Magazine Charly Luske
Zie ook:
Delen

ZIEN: Charly Luske plaatst toen & nu foto’s van zijn kinderen

Charly deelt twee totaal verschillende foto's van zijn kinderen op Instagram. In de periode van toen en nu is veel gebeurd in het gezin.

Charly Luske en Tanja Jess

Tanja Jess en Charly Luske zijn al meer dan twintig jaar samen. In 2008 stapte het stel in het huwelijksbootje. Samen zijn ze de ouders van twee hele leuke kinderen: Alice en Bobby. Het huwelijk van Charly en Tanja kwam begin dit jaar flink onder de aandacht, nadat bekend werd gemaakt dat Charly vreemd was geweest. Dit zorgde gelukkig niet voor veel verandering in het huwelijk tussen Charly en Tanja. Het stel is hier sterker uitgekomen en lijkt samen met hun kinderen gelukkiger dan ooit.

Kinderen

Op Instagram plaatste Charly vandaag twee foto’s van zijn grote trots: zijn dochter Alice en zoontje Bobby. ‘Soms kom je ineens oude foto’s tegen bij het opschonen van je telefoon, toch? Hoe cute waren ze… eh zijn ze… 10 years later….’, schrijft Charly eronder. Er zitten flink wat verschillen tussen beiden foto’s, want naast het feit dat er 10 jaar tussen zit en de kinderen een stuk groter zijn geworden, is Charly’s dochter Alice ook vorig jaar in transitie gegaan. Op de eerste foto was het nog zoon Bobby, maar op de tweede gaat hun oudste kind als jonge vrouw door het leven en heeft zij haar naam veranderd naar Alice. Een periode waar het gezin zo goed mogelijk mee om wilden gaan en waarbij zij hun dochter zoveel mogelijk wilden beschermen. Charly en Tanja zijn meer dan trots op hun dochter en zoon. Geweldig om beiden foto’s te zien en wat fijn dat dit gezin zo sterk is samen.

https://www.instagram.com/p/Cjp_Ml1o5gQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Charly Luske

Delen

Meer over Charly Luske

Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: 'Nieuwe baby'
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: ‘Nieuwe baby’
Charly Luske en Tanja Jess delen droevig nieuws met volgers
Charly Luske en Tanja Jess delen droevig nieuws met volgers
Lees alle artikelen over Charly Luske