100pmagazine_meiland
Zie ook:
Delen

ZIEN: Clairetje Meiland straalt tijdens haar eerste ponyles

Het is de droom van veel meisjes: op ponyles! Voor Claire Meiland kwam deze droom in vervulling.

Gezin Maxime Meiland

Samen met haar vriend Leroy heeft Maxime een prachtig gezin. Maxime is moeder van twee prachtige meiden: Claire en Vivé. Maxime deelt geregeld foto’s van haar mooie gezin. Onlangs nog deelde ze deze prachtige kiekjes van haar twee schattige meiden.

Zwanger op jonge leeftijd

Maxime raakte op 21-jarige leeftijd plotseling zwanger van een jongen met wie ze geen relatie had. Ze besloot om alleenstaande moeder te worden van haar dochtertje Claire. Een tijdje geleden deelde Maxime nog een foto van haar oude huis. ‘In dit mini huisje heb ik Clairetje als baby opgevoed’, schreef Maxime bij de foto. We kunnen ons voorstellen dat dit een speciale plek is voor Maxime.

Haar ouders reageerden destijds heel goed op haar zwangerschap, maar waren wel ongerust over de toekomst van hun dochter. ‘Mijn moeder heeft altijd gezegd dat ik moet doen wat goed voor mij voelt. Maar mijn vader en zus waren er erg op tegen. Ze vonden me te jong en dachten dat een baby mijn leven zou verpesten. Ik snap die reactie, het was natuurlijk een hele shock.’ De vader van de ongeboren baby wilde dat ze het kindje zou laten weghalen. Hier lees je het hele bericht.

Claire Meiland

Claire is de vierjarige dochter van Maxime Meiland. Moeder en dochter hebben een hele hechte band, zo was dat ook vaak te zien tijdens de afleveringen van Chateau Meiland. ‘Clairetje’ zoals Maxime en de rest van haar familie haar altijd liefkozend noemen, is een echte hartendief. Tijdens de afleveringen was Clairetje vaak te zien en stal zij altijd de show. De vrolijke Claire zorgde altijd voor een vrolijke noot in het programma en heeft dan ook vele fans.

Ponyles

Gisteren ging de langverwachte droom van Clairetje in vervulling. Zij mocht namelijk voor het eerst op ponyles! Vorige week verraste Maxime haar dochter al met dit leuke nieuws. Zij postte hiervan toen een video op haar Instagram Stories. ‘Jij wil al heel lang één ding hè?’ vraagt Maxime in de video aan Claire. ‘Wat dan?’ Waarop Claire antwoordt: ‘paardenles’ Weet je wat je morgen gaat doen? ‘Jij begint morgen met paardenles!’ reageert Maxime enthousiast.

De wens is inmiddels in vervulling gegaan. Als een echte amazone zit Claire dolgelukkig op een bruine pony. Clairetje heeft een smile van oor tot oor! Echt té schattig. Ook haar trotse mama en zusje Vivé waren allebei aanwezig om dit bijzondere moment van dichtbij te aanschouwen.

Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze hieronder:

100pmagazine_claire_meiland

100pmagazine_claire_meiland2

Bron: VIVA Mama en Instagram Maxime Meiland | Beeld: Instagram Maxime Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland