100Pmagazine_lindadeMol

ZIEN: Deze gigantische villa laat Linda de Mol nu bouwen

Wordt dit de nieuwe start voor Linda en Jeroen?

Linda de Mol

Ze is al jaren de koningin van de televisie: Linda de Mol. Met verschillende succesvolle tv-formats en films op haar naam is Linda een ontzettende succesvolle vrouw. Het leek erop dat het leven Linda toelachte, tot een jaar geleden. Nadat Tim Hofman zijn veelbesproken BOOS-afleveringen barstte er een bom in Nederland. Uit deze afleveringen kwam naar voren dat onder andere Jeroen Rietbergen zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Heftig

Na de aantijgingen ging Linda door een hel. Ze legde haar werkzaamheden neer en verscheen niet meer op tv of op de redactie van haar tijdschrift. Het werd haar even allemaal te veel, wat begrijpelijk is. Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en is Linda terug in de picture. Ze heeft haar werkzaamheden weer hervat en probeert haar leven weer zo goed als mogelijk op te pakken.

Nieuwe start?

Na geruchten dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zouden zijn gespot, is er nu opnieuw bewijs dat ze werkelijk weer samenzijn. De twee zouden volgens de website bekende buren het liefst een nieuwe start willen maken in het buitenland en het kan dan ook bijna geen toeval zijn dat Linda op dit moment in het haar geliefde resort Vale do Lobo in de Algarve een nieuwe miljoenen villa laat bouwen op een steenworp afstand van haar huidige villa. Hier vind je de beelden van de villa. 

 

 

Bron: Bekende Buren. Beeld: ANP