100pmagazine_oerlemans
Zie ook:
Delen

ZIEN: dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans viert 18e verjaardag

Het afgelopen weekend vierde Fiene Oerlemans, de dochter van Daniëlle en Reinout, haar 18e verjaardag. Op Instagram post Daniëlle prachtige foto's van haar dochter.

Gezin Reinout en Daniëlle Oerlemans

Reinout en Daniëlle zijn de trotse ouders van vier kinderen: Thijmen, Fiene,  Katelyn en Benjamin. Op deze nieuwe gezinsfoto stralen de Oerlemannetjes als nooit tevoren! Het afgelopen weekend werd hun dochter Fiene 18 jaar. De Oerlemannetjes hebben haar verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op Instagram post Daniëlle Oerlemans een reeks prachtige foto’s van haar dochter.

‘klaar om de wereld te veroveren’

Bij de foto’s schrijft Daniëlle: ‘Gefeliciteerd met je verjaardag @fienejoann. Ik kan het niet geloven! Ik knipperde met mijn ogen en het gebeurde. Een van de mooiste geschenken die ik heb gekregen groeide zo snel op en nu kijk ik naar een mooie jonge vrouw die klaar is om de wereld te veroveren! Ik ben zo intens trots op jou en dankbaar dat ik werd gekozen om jouw moeder te zijn. Ik hou heel veel van je.’

Op Instagram stromen de felicitaties binnen voor Fiene. Zo schrijft Chantal Janzen ‘Gefeliciteerd @fienejoann.’ Edwin Smulders reageert met ‘Kleine kindjes worden groot. Have a great One’

Benieuwd naar de mooie foto’s? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/Cboo97Du_34/?utm_source=ig_web_copy_link

Gigantische villa

De familie Oerlemans was in de eerste instantie niet van plan om hun ‘oude’ villa te verkopen. Ze hebben het de laatste jaren flink gerenoveerd en er veel geld ingestoken. De makelaar van The Weeknd had het huis echter op het oog. En zo geschiedde: voor maar liefst 60(!) miljoen euro verkochten de Oerlemannetjes hun geliefde villa aan The Weeknd.

Op Instagram deelt Daniëlle een uniek binnenkijkje in de nieuwe woning, waar de klussers volop bezig zijn! En ondanks dat de hele woning nog onder handen wordt genomen, ziet het er nu al prachtig uit. Check vooral even die inloopkast, dat is toch een droom! Je ziet de video van de nieuwe woning hier!

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle Oerlemans.

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: 'Wat gaan we je missen'
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: ‘Wat gaan we je missen’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans

Meer over Reinout Oerlemans

ONHERKENBAAR: Reinout en Daniëlle kruipen in de huid van Jutta Leerdam en Jake Paul!
ONHERKENBAAR: Reinout en Daniëlle kruipen in de huid van Jutta Leerdam en Jake Paul!
Zo zagen Daniëlle en Reinout Oerlemans er 24 jaar geleden uit
Zo zagen Daniëlle en Reinout Oerlemans er 24 jaar geleden uit
Lees alle artikelen over Reinout Oerlemans