100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dochtertje Jan Dulles kan niet stoppen met giechelen

Op Instagram post Caroline een té schattige video van haar vrolijke dochter Lina. Als Jan Dulles haar knuffelt kan ze niet stoppen met giechelen. Wat een schatje!

Dochtertje Lina

Lina, het dochtertje van Jan Dulles en Caroline mol is een zonnestraaltje en laat iedereen smelten. Jan en Caroline genieten intens van hun kleine meid. Onlangs nog deelde Caroline Mol een te schattige foto van dochter Lina met haar volgers. Daarbij schreef ze ‘Vijf maanden oud is ze alweer. Deze pretletter met de mooiste blauwe ogen van de wereld. De tijd gaat alweer snel maar we genieten van elk moment van de dag. Zelfs als ze huilt. Op de foto’s lijkt het of ze alleen maar lacht, maar als ze huilt moet je je oren dicht houden. Ze wordt vast een soulzangeres later. Met haar eigen kledingstijl waarschijnlijk…maar tot die tijd kies ik de kleertjes voor haar uit. Ik hou van die lichte natuurtinten.’

Giechelen

Op Instagram deelt Caroline een te schattige video met haar volgers. Als Jan Dulles zijn kleine meid knuffelt, kan ze niet meer stoppen met giechelen. Het schattige meisje is echt om op te vreten!

Benieuwd naar de video? Je ziet het hieronder.

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Op Instagram postte Caroline eerder een lieve foto van haar zoontje James, samen met zijn kleine zusje Lina. Onder de foto schrijft Caroline: “Hij is toch zo gek op z’n kleine zusje.” Je ziet de hartverwarmende foto hier. 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles