100pmagazine_roxeanne
Zie ook:
Delen

ZIEN: Droom komt uit voor zoontje Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en haar gezin hebben afgelopen dagen genoten in Disneyland Parijs. Voor Fender een grote verrassing en hij was duidelijk onder de indruk van alles wat hij daar zag.

Verrassing

Samen met haar verloofde Erik en zoontje Fender vertrok Roxeanne Hazes afgelopen week naar Disneyland Parijs. Dit was een grote verrassing voor Fender en dat maakte beide ouders pas bekend toen zij in Disneyland aan kwamen rijden. De vreugde en geschrokken reactie wanneer Fender twee Mickey mouse oren krijgt en hoort waar hij is, is echt om bij weg te smelten.

Filmpjes

Via Instagram lieten beide ouders hun volgers volop meegenieten van de afgelopen dagen. Op de foto’s en video’s is vooral een stralende Fender te zien die overal van onder de indruk is en ontzettend geniet van alles wat hij meemaakt. Ook Roxeanne en Erik zien er stralend uit. ‘Disney met de allerleuksten’, schrijft Roxeanne bij haar Instagrampost.

Reacties

Niet alleen Fender vond het een belevenis om mee te maken, ook Roxeanne’s volgers smelten weg bij de foto’s. Één van de volgers reageert: ‘O heerlijk die reactie… Geniet lekker met elkaar’. ‘Wat een geweldig mooi enthousiast jochie’, schrijft een andere volger.

Bekijk de super schattige beelden hieronder.

https://www.instagram.com/p/CfYcxJ1slZ-/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

ZIEN: Droom komt uit voor zoontje Roxeanne Hazes
ZIEN: Droom komt uit voor zoontje Roxeanne Hazes
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes