100pmagazine_roxeanne
Zie ook:
Delen

ZIEN: Droom komt uit voor zoontje Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en haar gezin hebben afgelopen dagen genoten in Disneyland Parijs. Voor Fender een grote verrassing en hij was duidelijk onder de indruk van alles wat hij daar zag.

Verrassing

Samen met haar verloofde Erik en zoontje Fender vertrok Roxeanne Hazes afgelopen week naar Disneyland Parijs. Dit was een grote verrassing voor Fender en dat maakte beide ouders pas bekend toen zij in Disneyland aan kwamen rijden. De vreugde en geschrokken reactie wanneer Fender twee Mickey mouse oren krijgt en hoort waar hij is, is echt om bij weg te smelten.

Filmpjes

Via Instagram lieten beide ouders hun volgers volop meegenieten van de afgelopen dagen. Op de foto’s en video’s is vooral een stralende Fender te zien die overal van onder de indruk is en ontzettend geniet van alles wat hij meemaakt. Ook Roxeanne en Erik zien er stralend uit. ‘Disney met de allerleuksten’, schrijft Roxeanne bij haar Instagrampost.

Reacties

Niet alleen Fender vond het een belevenis om mee te maken, ook Roxeanne’s volgers smelten weg bij de foto’s. Één van de volgers reageert: ‘O heerlijk die reactie… Geniet lekker met elkaar’. ‘Wat een geweldig mooi enthousiast jochie’, schrijft een andere volger.

Bekijk de super schattige beelden hieronder.

https://www.instagram.com/p/CfYcxJ1slZ-/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto's
WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto’s
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes