100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Heleen van Royen deelt foto uit haar kindertijd en verrast haar volgers met transformatie

Dat Heleen niet bang is om iets van zichzelf te laten zien, is natuurlijk geen geheim. Op Instagram post ze een foto uit de oude doos. Wat een transformatie!

Mooiste meisje van de klas

Heleen van Royen beschikt over een goede dosis zelfspot en neemt zichzelf niet te serieus. Op Instagram verbluft ze haar volgers met een foto uit de oude doos. Bij de foto schrijft Heleen gekscherend: ‘Ik ben zo’n beetje voor alle tv-programma’s gevraagd die er bestaan: van Dancing with the Stars tot De gevaarlijkste wegen, Expeditie Robinson, Wie is de Mol, Ik hou van Holland en Zomergasten. Maar nog nooit voor Het mooiste meisje van de klas. Snap jij dat nou?’

‘Prachtig opgedroogd’

Op de Instagram pagina van Heleen stromen de reacties binnen. Zo reageert visagist en vriend Mika van Leeuwen met lachende emoticons. Iemand anders schrijft ‘Troost je, zo zagen we er toch allemaal uit! Gelukkig droogden we goed op.’ Weer iemand anders reageert met ‘Wat een mooie zelfspot. Je bent toch prachtig opgedroogd’.

Benieuwd naar naar de foto? Je ziet hem hieronder:

https://www.instagram.com/p/CbNTT8vDb9t/?utm_source=ig_web_copy_link

Pikante foto

Dat Heleen van Royen niet vies is van een pikante foto weten we al langer. Ze mag dan wel moeder én grootmoeder zijn, maar dat betekent niet dat ze er niet sexy uit mag zien! En dat deelt ze ook graag met haar volgers op Instagram. Onlangs op haar 57e verjaardag verraste ze haar volgers met deze foto.

 

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen