100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jutta Leerdam showt haar afgetrainde lijf in Parijs

Als atlete houdt Jutta Leerdam zich aan een strak trainingsschema. En dat is te zien! Op Instagram toont zij ons haar prachtige lichaam.

Jutta Leerdam

Schaatster Jutta Leerdam ging met één missie naar de Olympische Spelen het afgelopen jaar: het felbegeerde goud halen op de 1000 meter. Het werd zilver. De Japanese Miho Takagi was nét iets sneller dan Jutta.

Na afloop was Jutta zichtbaar teleurgesteld: ‘Ik wilde dat goud, daarom baal ik’. Gelukkig heeft de teleurstelling nu plaats gemaakt voor trots en is Jutta maar wat blij met die zilveren plak. En terecht!

Outfits

Naast dat Jutta een ware verschijning is op de schaatsbaan is ze ook nog een heus stijlicoon! Regelmatig deelt de blonde schone dan ook de mooiste foto’s op haar Instagram waar haar volgers geen genoeg van krijgen. En geef ze eens ongelijk!

Oui Oui Paris

Afgelopen week genoot Jutta volop met haar vriend Koen Verweij in het mooie Parijs. Op Instagram deelt ze prachtige foto’s van het leuke uitje. Wat ziet ze er prachtig uit! Ook haar volgers zijn razend enthousiast. Zo zegt er iemand ‘Goeie benen!!!!’, iemand anders zegt ‘You are beyond gorgeous’.

 

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

WOW: 2 miljoen views voor Jutta Leerdam die bilpartij showt in kort trainingsbroekje
WOW: 2 miljoen views voor Jutta Leerdam die bilpartij showt in kort trainingsbroekje
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam