Kim Kötter gezin 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kim Kötter deelt schattige video van zoontje

Het jongste van het gezin is nu zeven maanden oud en de video die Kim deelt is aandoenlijk om te zien!

Kim Kötter deelt een te schattige video van haar zoontje Ted. Ted is het derde zoontje van Kim en haar man Jaap en is begin 2021 geboren. Zij hebben hun jongste spruit een passende naam gegeven. De naam Ted komt uit het Grieks en betekent daar ‘godsgeschenk’. Kim en Jaap vertalen het als ‘wonder’. Eerder verwelkomden zij zoons Muck en Youp via ivf-behandeling en ze hadden nooit verwacht dat het ooit nog via de natuurlijke weg zou lukken om zwanger te raken.

Bevalling

Aan Shownieuws liet Kim weten dat ze van plan was om thuis te bevallen, maar dat ging niet door. “We hadden een thuisbevalling gepland in bad, net als bij onze tweede, Youp. Maar het liep allemaal even wat anders. Het ziekenhuis heeft echt moeten helpen. De vliezen braken zondag uit zichzelf. Toen kreeg ik 24 uur de tijd om zelf te bevallen thuis, maar dat lukte niet. De weeën kwamen niet, dus toen werd ik medisch.”

Op Instagram deelt Kim een week na de geboorte een foto van de bevalling, waarin ze terugblikt op de eerste week en de bevalling. “Het ongeloof en de bewondering dat de baby er is. Dat ik hem echt ter wereld heb gebracht (samen met een topteam en de beste papa op aarde) en dat ik hem zelf het laatste stukje uit mij heb gehaald en op mijn borst heb gelegd. Wow.”

Gezin

Kim heeft samen met haar man Jaap Reesema drie zonen. Muck is de oudste van de drie en is geboren op 10 mei 2016. Daarna volgde zoontje Youp op 31 maart 2018. En het gezin werd compleet gemaakt met zoontje Ted in begin 2021.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter