100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kinderen Maxime Meiland beleven ultieme dag!

Samen met haar man Leroy en kinderen Claire en Vivé beleefde het gezin een geweldige dag!

Familie Meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen.

Het gezin van Maxime Meiland

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is er een hoop gebeurd. Het tweede avontuur van de familie Meiland in Frankrijk ligt alweer achter hen en de jaren zijn gaan tellen. Maxime is al lang geen klein meisje meer en inmiddels moeder van twee prachtige dochters! Samen met Leroy, die ze leerde kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, woont ze samen in een prachtig herenhuis. Het gezin woont daar met z’n viertjes: Leroy, Maxime, Claire (die Maxime uit een eerdere relatie kreeg) en Vivé.

Kinderboerderij

Vandaag deelde Maxime een te schattig video waarbij ze samen met  Leroy en de kids een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Zo te zien was het een heerlijk dagje uit met het gezin! Ook de volgers van Maxime reageren enthousiast. Zo schrijft er iemand “De kleine Vivé geniet er enorm van. Zo leuk om te zien Maxime dit zijn hele mooie momenten.” Je ziet de video hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Lees alle artikelen over Maxime Meiland