ZIEN: Marieke Elsinga toont voor het eerst haar babybuik!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Marieke Elsinga toont voor het eerst haar babybuik!

Marieke Elsinga kan eindelijk met trots haar babybuik aan de wereld tonen. Een aantal dagen geleden maakte de presentatrice bekend dat ze zwanger is! Op haar Instagram deelt ze vandaag het eerste kiekje van haar mooie babybuikje.

Haar grote liefde

Naast haar succesvolle carrière loopt haar liefdesleven ook op rolletjes. Zo is Marieke alweer een tijd lang gelukkig met Sander, die ze in het begin van het jaar 2020 tegen het lijf liep. In een eerdere column in de &C vertelde Marieke dat ze, voordat ze Sander ontmoette, al een hele lange tijd geen relatie had gehad. “Na dertien en een half jaar moest er een flinke muur worden afgebroken. Het kost tijd om erop te vertrouwen dat er geen ‘Ik vind je heel leuk, maar…’ komt. Het gaat stap voor stap, maar nu heb ik de leukste, liefste en lekkerste vriend.”

Zwanger!

Vorige week deelde Marieke heel mooi nieuws met haar volgers op Instagram, ze is zwanger! Bij een lieve foto van zichzelf, haar poes Kiki én een positieve zwangerschapstest schrijft Marieke: ‘Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig.’ De reacties stromen binnen voor Marieke en Sander. Wat een mooi nieuws, van harte gefeliciteerd!

Babybuik

Op haar Instagram Stories laat de presentatrice weten dat ze zwanger en al is gaan sporten. ‘Best trots op mezelf, want voor het eerst in tijden weer eens een groepslesje sporten gedaan’, schrijft ze onder haar foto. Marieke poseert voor de spiegel en toont daarmee haar zwangere buik. Is ze niet prachtig? Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga, &C

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geluksmomentje: 'Al m'n kinderen bij elkaar'
Marieke Elsinga deelt geluksmomentje: ‘Al m’n kinderen bij elkaar’
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga