100pmagazine_moniquesmit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique Smit geeft een heuse hometour!

Onlangs gaf Monique haar woning een heuse restyling, inclusief splinternieuw interieur. Op Instagram geeft ze nu een heuse hometour en post ze prachtige foto's van haar splinternieuwe interieur.

Een fijne familie, een fantastische carrière en een prachtig gezin! Monique heeft het helemaal voor elkaar. Samen met haar vriend Martijn en twee kinderen Noah en Luca wonen ze in het pittoreske Volendam.

Woning

Vier jaar geleden kochten Monique en haar vriend Martijn haar huidige woning in Volendam en sindsdien hebben ze flink verbouwd. Hierover zegt Monique:

‘Wij wonen in een twee-onder-een-kap huis van ongeveer twintig jaar oud, aan het water in het nieuwe gedeelte van Volendam. Ik woonde eerst in het oude centrum, in een oud Volendams huisje wat ik helemaal zelf opgeknapt heb. Superleuk! Maar daar groeiden wij uit met het gezin. Eén kindje, dat ging nog wel, maar met een tweede werd het te klein. Nou ja, voor ons, vroeger woonden ze daar met zijn tienen.’

Hometour

Vorige week postte Monique een gave video van haar woning make-over. Op veler verzoek postte de zangeres nu een aantal prachtige foto’s van haar nieuwe interieur. ‘Een kleine hometour omdat er zóveel naar werd gevraagd na de filmpjes’ schrijft Monique bij de reeks foto’s.

Één geheel

Monique is ontzettend blij met het eindresultaat en schrijft: ‘Vier jaar geleden kochten wij dit huis en dat hebben we flink verbouwd! Meubels uitzoeken vinden we allebei super leuk maar we kwamen er achter dat het steeds niet echt 1 geheel was. Daarom hebben we vorig jaar de hulp ingeschakeld van @kotter.living en ik kan eindelijk zeggen dat het nu echt klopt, stijlvol maar ook gezellig. Zó ontzettend blij met het eindresultaat.’

Wat is het prachtig geworden!

Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze hieronder (SWIPE):

https://www.instagram.com/p/Ca0HNSfg3vJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
AAWH: Monique Smit deelt vertederende backstage foto met Luca
AAWH: Monique Smit deelt vertederende backstage foto met Luca
Lees alle artikelen over Monique Smit