100pmagazine_nickkirsten

ZIEN: Nick en Kirsten Schilder genieten samen met kids in Londen

Afgelopen weekend genoten Nick, Kirsten en de kinderen van een heerlijke stedentripje naar Londen!

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal als zanger van het populaire duo Nick & Simon. Maar niet voor lang meer! De geruchten deden al langer de ronde, maar vorige week werd het officieel bevestigd: na 17 jaar stoppen Nick & Simon als muzikaal duo.

Kirsten en gezin

Achter iedere succesvolle man staat een succesvolle vrouw, en dat geldt ook voor Nick Schilder. Al jarenlang is hij samen met zijn grote liefde Kirsten. Samen hebben zij drie prachtige kinderen: dochters Nikkie en Jackie en zoon Julian. Ook voor Kirsten is het stoppen van het duo Nick & Simon een grote verandering. Na de officiële bekendmaking van de breuk blikte Kirsten ook met weemoed terug op een aantal mooie jaren. ‘Toen ik nog geen idee had wat voor moois ons allemaal te wachten stond. Wat was het een prachtige rit…’, schreef ze bij de allereerste persfoto.

Londen baby!

Afgelopen weekend genoten Nick, Kirsten en de kinderen van een heerlijke stedentripje naar Londen. Kirsten post vandaag een foto op Instagram. Daarbij schrijft ze ““Londen baby!“ Whaaa de allereerste keer een stedentrip met onze drie kinderen. Vanwege de kermis in Volendam hadden we een dagje extra weekend, dus we dachten; let’s go! Zo waardevol om tijd door te brengen met z’n vijven…Vorig jaar was de treinreis alleen met Nikki naar Parijs zó goed bevallen, dat we ook nu met de trein naar Londen zijn gereisd. Zo relaxed! Heel fijn om de hele reis spelletjes te kunnen spelen, je bent super snel op je eindbestemming en het is ook nog eens duurzaam. Zo leuk om samen de wereld te ontdekken en te genieten van alles wat we waarnemen…Kortom; we zijn weer heel wat memories rijker.” Je ziet de foto hieronder van het mooie gezin.

Bron en Beeld: Kirsten Schilder