100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nienke Plas enorm verrast met babyshower

Nienke wist van niets en dacht dat zij een dagje ging relaxen. Dat liep wel even anders, want een grote groep vrouwen zat haar vol enthousiasme op te wachten.

Gezin

Nienke Plas en Resley Stjeward hebben al jaren een relatie en die hebben zij in 2020 bezegeld met een ring. Samen hebben zij twee zoontjes. Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Net nadat het gezin Novi-Jaxx zijn eerste verjaardag had gevierd, maakte Nienke met een opvallende video via Instagram bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. Zij plaatst regelmatig foto’s waarop haar snelgroeiende babybuik te bewonderen is. Of haar derde baby een jongen of meisje zal worden, is nog niet bekend.

Verrassing

Voor Nienke is het aftellen nu echt begonnen, want zij is sinds twee weken met zwangerschapsverlof en kan zich nu focussen op de komst van de derde baby. Voor Nienke werd gisteren een babyshower georganiseerd, maar zij wist echt van niets. Op Instagram plaatst zij een reeks foto’s van de geliefde vrouwen die er waren en van alle zoete hapjes die op tafel stonden. ‘Vandaag ga je ontspannen schat’ zei Res vanmorgen. ‘Je kan maar niet stilzitten jij, zelfs als je zit bewegen je handen nog! Dus ik breng je lekker een dagje onder dat je kan relaxen’. Dus nietsvermoedend in joggingpak zonder make-up stap ik in de auto. ‘Even snel langs kantoor, iets halen’. En daar zaten de vrouwen in mijn leven op mij te wachten. Mijn zus op de facetime dus toch een beetje erbij. Wat een heerlijke middag! De 23-delige quiz was het hoogtepunt. Nee ik jok. Het eten. Dankjullie wel’, schrijft Nienke op Instagram. Het geluk spat er op alle foto’s vanaf. Wij wensen Nienke succes met de laatste loodjes.

https://www.instagram.com/p/CkoWCWKLRXu/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas.

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas