ANP Foto, Robert ten Brink
Zie ook:
Delen

ZIEN: Robert ten Brink en gezin dansend op en rond de tafel

Robert ten Brink is samen met zijn gezin in hun meest feestelijke kleding op de foto gezet en dat zijn echt prachtige plaatjes geworden.

Robert ten Brink

Robert ten Brink is bekend als Nederlands televisiepresentator. Oorspronkelijk was ten Brink acteur en was aangesloten bij theatergroep Splinter. De presentator is vooral bekend van het presenteren van Lingo, All You Need Is Love, Love Is In The Air en het Jeugdjournaal. In 2015 was ten Brink de presentator van The Passion in Enschede.  

Gezin

Robert is al jaren gek op het maken van televisieprogramma’s, maar waar hij nog gekker op is, is zijn vrouw en kinderen. De presentator is al meer dan 40 jaar samen met zijn grote liefde Roos. Samen met haar heeft hij vijf onwijs knappe dochters en inmiddels zijn Robert en Roos ook al meerdere keren opa en oma. Op tv en Instagram is Robert meestal in z’n eentje te zien. Wanneer hij aan het werk is bijvoorbeeld. Dit keer is Robert samen met zijn gezin gefotografeerd voor LINDA.Loves. Het hele gezin mocht zich optutten, alsof zij op een chique kerstfeestje waren, waar zij met z’n allen uit hun dak gingen. Niet alleen Robert deelt een foto op zijn Instagram, ook zijn dochters plaatsen wat mooie en feestelijke beelden. Wat een prachtig gezin hebben Robert en Roos. Echt iets om trots op te zijn en de momenten samen tijdens deze fotoshoot, zijn om te koesteren.

https://www.instagram.com/p/Ckq1jhbDqY_/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CkqzOF2If9n/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Robert ten Brink, Roos ten Brink, ANP

Delen

Meer over Robert ten Brink

Robert ten Brink in diepe rouw
Robert ten Brink in diepe rouw “Hij was te ziek om door te kunnen”
Wordt dít de All You Need-opvolger van Robert ten Brink?
Wordt dít de All You Need-opvolger van Robert ten Brink?
Lees alle artikelen over Robert ten Brink