100%NL Magazine Romee Strijd
Zie ook:
Delen

ZIEN: Romee Strijd showt snelgroeiende babybuik met volgers

Romee hoeft niet heel lang meer te wachten tot zij haar meisje in haar armen mag sluiten. Haar buik groeit in ieder geval super snel.

Romee Strijd

Romee strijd is één van Nederlands mooiste vrouwen, die jaren model voor onder andere Victoria’s Secret is geweest en nog steeds straalt op fotoshoots. Romee heeft al jaren een relatie met Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen. In 2018 trouwden het stel en in 2020 kregen werden zij voor de eerste keer ouders van een dochter, Mint. Dit jaar maakten Romee en Laurens bekend voor de tweede keer ouders te worden.

Babybuik

Op Instagram deelt Romee veel foto’s waar haar prachtige babybuik op te zien is en daarop is duidelijk te zien dat haar buik met de keer een stuk groter wordt. Kort nadat zij bekendmaakte zwanger te zijn van haar tweede kindje, liet zij met twee Instagramfoto’s weten dat haar tweede baby ook een meisje wordt. Nu deelt Romee een foto, waarbij zij 34 weken zwanger is en waarop haar buik weer enorm is gegroeid in vergelijking met de vorige keer. Wel brengt zij de aankomende dagen met haar hoogzwangere buik nog een bezoek aan Parijs. Dit doet zij samen met haar knappe schoonzus Pauline van Leeuwen. Op een volgende foto die zij plaatst, schrijft het knappe model dat dit haar laatste tripje zal zijn voordat haar tweede dochter geboren wordt. Romee straalt op de foto’s. Wat een geluk!

Bron en Beeld: Instagram Romee Strijd

Delen

Meer over Romee Strijd

DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
Dít filmpje van Romee's dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Dít filmpje van Romee’s dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Lees alle artikelen over Romee Strijd