100%NL Magazine Shary-An
Zie ook:
Delen

ZIEN: Shary-An wordt thuis verrast met bijzonder kraambezoek

Het is al jaren geleden dat Shary-An meedeed aan The Voice Of Holland, maar nog steeds heeft zij contact met haar coach Angela Groothuizen.

Shary-An

Zangeres Shary-An werd bekend na haar deelname aan The Voice of Holland. Ook deed ze mee aan Expeditie Robinson. De vrolijke Shary-An leeft een prachtig leven, samen met haar verloofde Nena Kreber. Shary-An en Nena zijn alweer flink wat jaren samen. Op de foto’s en video’s die Shary-An regelmatig op Instagram deelt, is duidelijk te zien dat zij dolgelukkig zijn met elkaar.

Kinderen

Shary-An en Nena kregen in 2021 hun eerste dochter, Billie. Afgelopen mei maakten het stel bekend nog een kindje te verwachten. Vorige week deelde Shary-An het geweldige nieuws dat hun tweede dochtertje, Claes is geboren. Aangezien het stel een week heeft gewacht met het bekendmaken van de geboorte, is Claes nu alweer twee weken oud. De kleine meid maakt het ontzettend goed en het voelt voor Shary-An alsof Claes er al jaren is. Wat een geluk!

Groot bezoek

Shary-An deed in 2011 mee aan The Voice Of Holland. Zij is onder begeleiding van coach Angela Groothuizen tot de halve finale gekomen. Waar sommige deelnemers gelijk geen contact meer met hun coach hebben, is dat bij Shary-An en Angela wel even anders. De twee spreken elkaar nog regelmatig en zijn goede vriendinnen geworden. Voor Angela was het dan ook vanzelfsprekend dat zij bij pasgeboren Claes op bezoek zou gaan. Op Instagram deelt Shary-An twee prachtige foto’s met Angela. ‘Daar stond ze ineens bij ons voor de deur, de altijd lieve loyale @angelagroothuizen. Wat ben ik toch gek op jou! Al 12 jaar lang! Love you’, schrijft zij eronder. ‘Wat een wondertjes hebben jullie! Twee zussies. Mooi hoor. Love u girls’, reageert Angela onder de foto. Wat een bijzondere band hebben zij aan het programma overgehouden. Prachtig om te zien.

https://www.instagram.com/p/CkGbpQcN679/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Shary-An

Delen

Meer over Shary-An

ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!
ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!
Shary-An bevallen van een dochter!
Shary-An bevallen van een dochter!
Lees alle artikelen over Shary-An

Meer over Angela Groothuizen

Angela Groothuizen in de lappenmand: 'Ik heb een nieuw oog'
Angela Groothuizen in de lappenmand: ‘Ik heb een nieuw oog’
HEFTIG: Angela Groothuizen is aangereden 'Alles doet zeer'
HEFTIG: Angela Groothuizen is aangereden ‘Alles doet zeer’
Lees alle artikelen over Angela Groothuizen