100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Simon Keizer beleeft bijzonder moment met dochter

Op Instagram deelt Simon Keizer een foto van een bijzonder moment dat hij afgelopen zondag beleefde samen met zijn dochtertje Kiki. Voor het eerst stonden zij namelijk met zijn tweetjes op het podium!

Gezin

Met de komst van de kleine Joa kunnen Simon en Annemarie hun geluk niet op. Samen hebben ze ook nog dochter Kiki.

De komt van een nieuwe baby blijft een bijzondere en speciale gebeurtenis. Veel gezinnen laten daarom dan ook vaak foto’s maken van het kersverse geluk. Zo ook de familie Keizer! De allereerste foto van het complete gezin – inclusief hondje Bobbi- zie je hier.

Bijzonder vader-dochter moment

Afgelopen zondag moest Simon optreden. Tijdens de soundcheck was ook zijn dochtertje Kiki aanwezig op het podium. Een bijzonder vader-dochter moment! Op Instagram deelt Simon een bijzondere foto van deze soundcheck.

Bij de foto schrijft Simon ‘Kiki stapte voor het eerst samen met papa op het podium tijdens de soundcheck. Ze was nogal onder de indruk… En ik ook..’

Volgers reageren razend enthousiast op het bijzondere plaatjes. Zo schrijft presentatrice Quinty Trustfull ‘Oooh wat een ontzettend lief en bijzonder vader dochter moment.’ Ook oud prof-hockeyster Naomi van As reageert met ‘Oh dit is toch geweldig! Zo leuk’.

https://www.instagram.com/p/Cb46CXBqiP7/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer.

Delen

Meer over Simon Keizer

Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Lees alle artikelen over Simon Keizer