ZIEN: Zoontje Douwe Bob is nu al lookalike van zijn vader
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoontje Douwe Bob is nu al lookalike van zijn vader

Douwe laat volgers' harten smelten, maar ook verbazen met deze foto. Wow, wat lijkt de kleine al veel op zijn vader.

Vader van 3

Als iémands leven in een jaar tijd veel is veranderd, is het het leven van Douwe Bob wel. De Nederlandse singer-songwriter maakte in december 2021 bekend voor het eerst vader te zijn geworden van Bobby Lou. Iets later die maand verraste hij de wereld met nog een tweede kindje. Douwe is tot nu toe nog niet betrokken bij haar leven, maar wie weet komt dat later. Net nadat Douwe kon wennen aan het idee dat hij vader van twee kinderen was, liet hij de wereld gelijk weten voor de derde keer vader te worden. Samen met zijn partner Anouk werden zij eind mei ouders van zoontje Elias.

Zoontje Elias

Op Instagram plaatste Douwe een foto van zichzelf en zijn zoontje, die echt steeds meer op hem begint te lijken. Vader en zoon liggen samen in de tuin te genieten van het mooie weer. ‘Dikke chill 2.0…’, schrijft Douwe bij de foto. Dat Elias tevreden is, moge duidelijk zijn. De kleine jongen heeft een heerlijke grijns op zijn gezicht.

Harten smelten

Niet alleen Douwe geniet van zijn zoon. Ook laat hij zijn volgers’ harten smelten bij het delen van de foto. Zo reageert een volger met: ‘Kijk die pretoogjes..wat een schatje’. ‘Wat een moppie hij lijkt wel op pappa’ en ‘Zo. Die is niet van de slager… ‘, schrijven twee andere onder de foto.

https://www.instagram.com/p/Cf7HQI3sR4t/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob