100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André

André en Roxeanne zien en spreken elkaar weer en daar zijn zij zelf heel dankbaar voor. Rachel zegt er het volgende over...

Rachel Hazes

Rachel Hazes, wie kent haar niet. Er gaat geen week aan ons voorbij dat we Rachel of een van haar familieleden voorbij zien komen in de media. En dat is niet voor niets, want de Hazes-familie is wellicht de meest besproken familie van Nederland.

Door de jaren heen is er al veel contact gelegd en weer verbroken tussen Rachel en haar kinderen en tussen André en Roxeanne zelf. Momenteel hebben André en Roxeanne weer goed contact met elkaar en Rachel met niemand van het gezin.

Verzoening

Onlangs werd bekend dat André contact had gelegd met zijn zus en zowel hij als Roxeanne hebben in interviews gezegd dat zij daar allebei heel dankbaar voor zijn. Twee weken geleden bezochten zij samen met hun gezinnen een speelparadijs en niet alleen, André, Roxeanne, Monique en Erik hebben hiervan genoten, maar ook de neefjes Dré en Fender.

Reactie Rachel

Het is Rachel niet ontgaan dat haar kinderen elkaar weer zien en spreken. Aan Weekblad Story vertelde zij erover. ‘Als moeder van Roxeanne en André wil ik zeggen dat ik alleen maar blij ben dat zij een goed contact hebben met elkaar. Uiteindelijk wil iedere moeder dat.’

Bron en Beeld: Weekblad Story

Delen

Meer over Rachel Hazes

Rachel Hazes zit vol zelfspot: 'Kroket in een doodskistje'
Rachel Hazes zit vol zelfspot: ‘Kroket in een doodskistje’
Rachel Hazes verlaat Nederland: 'Ik kan het eindelijk delen'
Rachel Hazes verlaat Nederland: ‘Ik kan het eindelijk delen’
Lees alle artikelen over Rachel Hazes