100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

11-jarige zoon Rob de Nijs opgenomen in het ziekenhuis

Julius, de 11-jarige zoon van Rob de Nijs, is opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt Rob's vrouw Jet op Instagram.

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Nu, op 79-jarige leeftijd, hangt Rob de Nijs zijn microfoon aan de wilgen.

Gezondheid

Dat alles heeft te maken met de gezondheid van de zanger. Rob lijdt namelijk aan de ziekte Parkinson. Een genadeloze ziekte waardoor het voor Rob steeds moeilijker is geworden om te zingen en op te treden.

De ziekte van Rob blijft zich vorderen en stukje bij beetje moet Rob steeds meer inleveren. De ziekte is niet alleen voor Rob slopend, maar ook voor zijn vrouw Henriëtte is dit vreselijk moeilijk om te zien. Tijdens een interview met VROUW vertelde ze hier over: ‘Hij is inmiddels echt een zieke man. De liefde die we nu samen hebben, is: verstrengeld zijn. Naast elkaar liggen in plaats van seks hebben. En misschien ook een stuk rouw. Daar zitten we nu in. We weten waar deze ziekte toe leidt.’

Zoon Julius opgenomen in het ziekenhuis

In 2008 trouwde Rob met Henriëtte, of zoals Rob haar liefkozend noemt: Jet. Samen met hun zoon Julius woont het gezin in een prachtige, vrijstaande woning in Bennekom. Samen hebben zij een zoon: Julius.

Het zijn niet zulke leuke tijden voor Julius want hij is opgenomen in het ziekenhuis met een blinde darm ontsteking, zo laat Jet weten.

‘Het mag best even iets saaier zijn hoor, ons leven. Gewoon een beetje “normaler” niet te veel gedoe.’

De steun en beterschapswensen stromen binnen voor Julius. Ook wij wensen Julius heel veel beterschap en we hopen dat hij zich snel beter voelt.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Rob de Nijs

MOOI: Rob en Jet de Nijs delen bijzonder geluksmoment
MOOI: Rob en Jet de Nijs delen bijzonder geluksmoment
FOTO: Mensen reageren massaal op bericht over Rob de Nijs
FOTO: Mensen reageren massaal op bericht over Rob de Nijs
Lees alle artikelen over Rob de Nijs