100%NL Magazine Airen Mylene
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Zoontje Airen Mylene poseert naast verjaardagstaart

Airen en de kinderen zijn inmiddels terug van vakantie, maar vorige week was het groot feest in Portugal, want Bodhi was jarig.

Taeke Taekema en Airen Mylene

Tijdens de opnames van Wie is de Mol maakten Taeke Taekema en Airen Mylene kennis met elkaar. Hoewel Airen in eerste instantie niets van Taeke wilde weten is het toch uiteindelijk goed gekomen en zijn ze inmiddels alweer heel wat jaren samen, gaan zij over een tijdje trouwen én zijn zij samen ouders van twee prachtige kinderen: Bodhi en Foss. Het gezin woont in het pittoreske Oudekerk aan de Amstel in een prachtige woning. Vanuit de grote woning hebben zij uitzicht over de Amstel. Echt een droomhuis.

Bodhi jarig

Airen Mylene vertrok eerder deze maand, samen met de kinderen naar Portugal, om daar even tot rust te komen en te genieten van een heerlijke vakantie. Aan de foto’s en video’s te zien, hebben zij het heerlijk gehad samen. Wie niet op de foto’s te zien is, is Airen’s grote liefde, Taeke Taekema. Of hij thuis was voor werk, of achter de schermen toch mee was, is niet bekend.

Naast het feit dat het voor de kinderen een groot feest is om op vakantie te gaan, is er ook een feestje gevierd, want Airen’s oudste zoontje, Bodhi was jarig. Deze lieve jongen werd 5 jaar oud en dat vierden de kinderen springend op bed en met een heerlijke punt chocoladetaart. Op de foto is te zien dat Bodhi blij was met zijn grote punt taart. Wat is het toch een schatje..

Bron en Beeld: Instagram Airen Mylene

Delen

Meer over Airen Mylene

WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum
WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum
WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
Lees alle artikelen over Airen Mylene