100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoontje Victoria Verstappen gaat ome Max achterna in raceauto

Ook al is Victoria's zoontje nog maar heel jong, hij gaat zijn ome Max nu al achterna. In de speelhal kiest hij duidelijk voor de raceauto en het podium.

Kinderen

Het jongere zusje van Max Verstappen, Victoria, heeft samen met haar partner Tom Heuts twee zoontjes. Victoria mag dan wel geen groot racetalent zijn net als haar broer, maar zij heeft zelf wel onwijs veel volgers op Instagram. Dagelijks plaatst Max’ blonde zus veel foto’s van haar twee schattige zoontjes op Instagram. Na een tijdje viel haar volgers iets op, want Victoria’s oudste zoon Luka lijkt enorm veel op zijn oom Max. En niet alleen qua looks.

Racen

Naast het feit dat Luka onwijs veel op zijn ome Max lijkt, blijkt hij de liefde voor racen ook van hem overgenomen te hebben. Victoria nam haar kinderen gisteren mee naar een speelhal. Na heel wat rondrennen en glijbanen op en af gaan, liep Luka naar een blauwe raceauto toe, om daar een rondje in te rijden. ‘Hij kiest gelukkig wel de goede kleur uit’, schrijft Victoria bij de foto van haar zoon. Dit omdat Max’ auto ook zo’n kleur heeft. ‘Zal het dan toch in het bloed zitten?’, vraagt zij zich af. Na zijn autoritje klom Luka op het podium. Toch neemt hij, in tegenstelling tot zijn oom, genoegen met de tweede plek. ‘Tweede plaats vond hij wel prima’, laat Victoria weten. Wat grappig om te zien dit. Wie weet zien wij Luka later ook voorbijkomen in zijn red bull sportauto.

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen