GESLOTEN: 2x limited edition party collectie pakket van Patty Brard in samenwerking met Hans Klok
Delen

GESLOTEN: 2x limited edition party collectie pakket van Patty Brard in samenwerking met Hans Klok

Patty Brard en Illusionist Hans Klok hebben de handen ineen geslagen en hebben een feestelijke party collectie uitgebracht. Doe snel mee met onze winactie om een groot pakket te winnen.

Feestelijke party collectie

Patty Brard brengt regelmatig een nieuwe collectie uit in samenwerking met Kruidvat. De producten lijken steeds origineler, uitgebreider en mooier te worden en alles vliegt dan ook als warme broodjes over de toonbank. Dit keer heeft Patty Brard de handen ineen geslagen met illusionist Hans Klok. Samen hebben zij een magische collectie weten te creëren. Deze samenwerking is tot stand gekomen door het feit dat Patty nu ook een eigen podcast heeft en haar goede vriend Hans Klok haar eerste gast was.

Limited edition Party Collection

Deze collectie staat geheel in het teken van de feestdagen, glitter en glamour. Precies waar Patty en Hans van houden. Met deze collectie hopen zij iedereen stralend het nieuwe jaar in te laten gaan en wij twijfelen er niet aan of dat gaat lukken, want alle producten zien er stuk voor stuk super mooi en feestlijk uit. De collectie bestaat uit verschillende kledingstukken als party jurkjes, hippe glitterkostuums, glitter flair broeken, shirts en colberts. Dat niet alleen, ook verschillende accessoires, een glamoureuze zonnebril en dé gouden Hans Klok-föhn zitten in deze collectie. Om Hans zijn werk en liefde voor goochelen terug te laten komen in deze collectie, heeft hij er ook een goocheldoos aan toegevoegd. Alles zit vol glitter en dit keer voor het eerst zónder panterprint.

Hans Klok: ‘Ik vind het een enorme eer om met mijn vriendin Patty deze collectie uit te brengen. We hebben ons best gedaan om voor iedereen iets leuks in de collectie te ontwerpen. Mijn toevoeging van de föhn en de goocheldoos kon daarom natuurlijk ook niet uitblijven.’

WIN!

Wil jij ook stralend het nieuwe jaar beginnen en wil jij het liefst de hele collectie van Patty Brard in samenwerking met Hans Klok hebben? Doe dan mee met onze winactie, want wij mogen 2 limited edition party collectie pakketten weggeven!

Dit kun je winnen:

  • Party bingo set
  • Meerdere kledingstukken (dit is per pakket verschillend maar kan een blazer zijn, shirts, tops etc.)
  • Party set (partypopper, ballonnen, tafelkleed, slinger, servetjes etc)
  • Zonnebrillen
  • Fohn
  • Goocheldoos
  • Horloge
  • Sokken
  • Tassen
  • Toilettassen

Benieuwd naar de hele collectie? Je shopt hem hier. 

 

Bron en Beeld: In samenwerking met Triple P entertainment.

Delen