100%NL Magazine Kim Lian van der Meij
Zie ook:
Delen

Kim-Lian van der Meij: ‘Ik zou heel graag willen trouwen’

In onze nieuwe editie van 100%NL Magazine leggen wij Kim Lian van der Meij een aantal keuzes voor. Benieuwd naar haar antwoorden?

Presenteren of pottenbakken?

”Haha, de combinatie van allebei is natuurlijk briljant. Dat hebben we vorig jaar kunnen doen met het tv-programma Stelletje pottenbakkers, daar heb ik mijn werk en hobby gecombineerd. Dat is natuurlijk feest als dat samenkomt, maar het is sporadisch als zo iets gebeurt. Nee, dan ga ik voor presenteren. Met de handen in de klei, lekker op zijn tijd, maar dat hoef ik niet iedere dag te doen.”

Kroket of kaviaar?

”Zo’n lekkere Hollandse kroket of een frikandel. Dat kan ik ontzettend missen hierin Zweden, dat ze geen snackbar hebben. Met die lekkere mayonaise zoals wij die in Nederland hebben. Gewoon een frikandel bestellen af en toe op zijn tijd moet kunnen.”

Gibson of Van der Meij?

”Ik zou heel graag de naam Gibson willen hebben. Ten eerste omdat ik heel graag wil trouwen met Daniël en hij de man is voor mij. Maar ik vind het ook gewoon een hele gave naam. Ik wil die telefoon opnemen met: ‘Hallo, met mevrouw Gibson’. Dat gaat gebeuren, want we hebben het er wel over thuis. Hij weet dat ik het heel graag wil en hij wil het ook, maar Daan laat zich niet opfokken. Hij kiest zelf het moment en ik hoop iedere keer maar dat het snel gebeurt, ha ha.”

Benieuwd naar alle keuzes en antwoorden van Kim-Lian? Lees het allemaal in onze nieuwe editie van 100%NL Magazine!

Delen

Meer over Kim-Lian van der Meij

Column Kim-Lian: 'Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben...'
Column Kim-Lian: ‘Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben…’
Column Kim-Lian: 'Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!'
Column Kim-Lian: ‘Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!’
Lees alle artikelen over Kim-Lian van der Meij