100%NL Magazine Erik en Caroline
Zie ook:
Delen

Op dít moment stopt Erik de Vogel met zijn rol als Ludo in GTST

Wie er ook komt of gaat: Ludo en Janine lijken voor altijd in Goede Tijden Slechte Tijden te blijven. Toch laat Erik (Ludo) nu weten wanneer hij stopt.

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn beide acteurs, die je misschien beter kent als Ludo Sanders en Janine Elschot. Het duo speelt al jaren in de serie Goede Tijden Slechte Tijden.

Niet alleen in de serie spelen Erik en Caroline een stel, ook in het echte leven zijn ze een koppel! Inmiddels zijn de twee alweer meer dan 20 jaar samen en nog altijd heel erg gelukkig.

Ontmoeting

Erik en Caroline leerden elkaar in 1996 kennen op de set van Goede Tijden Slechte Tijden en zij zijn vanaf dat moment onafscheidelijk. In de soapserie heeft het stel al heel veel moeten doorstaan, maar zij zijn nog steeds gelukkig samen. Ludo en Janine hebben al heel veel acteurs en actrices zien komen en gaan, maar zelf blijven zij dit nog een tijdje doen.

Afscheid

Erik vertelt in Oude tijden over het moment dat hij vaarwel zegt tegen de serie. ‘Er zijn mensen die zo verknocht zijn aan elkaar door het spelen in de serie, dat ze zeggen: nou, als hij stopt, dan stop ik ook. Ik heb dat nooit gezegd. Ik weet wel dat Caroline dat ooit gezegd heeft. Dat geldt inmiddels voor mij ook. Het is iets van ons tweeën. Dat is zo gegroeid. Goede tijden, slechte tijden is zo bij ons gaan horen. Het is ons werk’, vertelt hij. Erik en Caroline delen een kleedkamer samen en zij kunnen zich niet voorstellen dat zij zonder elkaar op de set staan. ‘Ik zou dezelfde uitgang nemen als zij’, laat Erik weten. Hopelijk kunnen wij nog heel lang genieten van Ludo en Janine in GTST.

Bron en Beeld: Oude Tijden

Delen

Meer over Erik de Vogel

Erik de Vogel vertelt eerlijk: 'Ik zet graag mijn tanden in iets anders'
Erik de Vogel vertelt eerlijk: ‘Ik zet graag mijn tanden in iets anders’
VIDEO: Ludo Sanders hijst zichzelf in knalgele jurk!
VIDEO: Ludo Sanders hijst zichzelf in knalgele jurk!
Lees alle artikelen over Erik de Vogel