Mooi & Mode

Wil jij ook zo’n heerlijke zachte badjas en handdoek als uit de serie De Spa?

Hebben jullie de nieuwe soap De Spa al gezien? Vanaf 2 oktober werd de allereerste late night soap van Nederland uitgezonden op Net5. De soap speelt zich af in een luxe wellnesscomplex en maakt gebruik van de prachtige handdoeken en badjassen van Vossen! Deze wereldberoemde producent van handdoeken, badmatten en badjassen maakt producten van Oostenrijkse topkwaliteit, waardoor deze perfect zijn om te gebruiken in de tv soap serie.

Begin oktober heeft de Nationale pers kennis gemaakt met de serie en haar acteurs en natuurlijk was Vossen ook van de partij. De Veerpont tussen Amsterdam Centraal en het NDSM-plein was omgebouwd tot een heuse Spa, waarbij iedereen kennis kon maken met de acteurs en natuurlijk de badjassen en handdoeken van Vossen. Voor een leuke impressie van het evenement op de veerboot hebben we hieronder een leuk filmpje waarin ook de handdoeken en badjassen van Vossen te zien zijn.

Bij De Spa gebruiken ze de ‘Dallas’ badjas en de ‘Cult de Luxe’ handdoeken van Vossen, maar naast deze serie handdoeken en badjassen zijn er nog veel meer andere modellen en kleuren verkrijgbaar! Wil jij ook zo’n heerlijke zachte badjas en handdoek als uit De Spa? Ga dan naar de website van Bonna Benelux, toets je postcode in en ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt!

 


Gewoon het leukste blad van Nederland