Mooi & Mode

Denim is hot! 20% korting bij Jeans Centre!

De eerste flagship store van Jeans Centre is een feit! Donderdag 15 juni wordt de winkel aan de Spuistraat 11 in Den Haag feestelijk geopend.

Het drie verdiepingen tellende monumentale pand is geheel volgens het nieuwe concept en biedt de klant een volledige denim experience aan. Bijzonder aan dit concept zijn de service aspecten. Naast een koffiebar, waar je onder meer kunnen genieten van heerlijke cappuccino’s of sterke espresso’s, kun je direct een jeans gratis korter laten maken via de coupeuse service in de winkel. Bij de grote jeanswand zoeken vakkundige medewerkers samen met jou naar de juiste fit en maat. Als deze niet op voorraad is, krijg je het artikel gratis thuisgestuurd. De nieuwe Mobile Mirror, een vertragende spiegel, zorgt ervoor dat je ook makkelijk kunt zien hoe je jeans er aan de achterkant uit ziet.

Op donderdag 15 juni kun je gratis door middel van Sashiko stitching of een laser je jeans personaliseren. Geniet van heerlijke denim-cupcakes en vers kopje koffie, gezet door een echte barista!

Ontvang daarnaast ook van donderdag 15 juni tot en met zondag 18 juni nog eens 20% korting op de gehele collectie.

Meer informatie over de opening vind je op: https://www.jeanscentre.nl/jc-den-haag


Gewoon het leukste blad van Nederland