Mooi & Mode

Op deze manier krijg je genoeg vitamine D binnen! (+WIN)

Vitamine D is onmisbaar in een gezond leven. Onder invloed van de zon maakt je huid op een natuurlijke manier vitamine D aan. In Nederland is de zon alleen in de zomer krachtig genoeg voor dit huidproces. Vitamine D heeft een positieve invloed op de weerstand en daarom voel je je in de zomer vaak energieker dan in de winter. Maar hoe kan je net zoveel vitamine D binnenkrijgen in de winter als in de zomer? 

Door je voedingspatroon aan te passen kom je al een heel eind, maar je krijgt nog lang niet de gewenste hoeveelheid vitamine D binnen. Om toch de gewenste hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen, kun je terecht bij Sunday’s. Sunday's studio's hebben zonnebanken met blue D-lite. De blue D-lite technologie werkt met hetzelfde lichtspectrum als de zon waardoor het helpt je vitamine D-gehalte op een natuurlijke manier op peil te houden. Zo krijg je met elk bezoek aan onze zonnestudio niet alleen een gezond kleurtje maar voel je je ook nog eens het hele jaar door fit!    

Ben jij zeker toe aan een dosis vitamine D van Sunday’s? Ga dan snel naar onze Facebook en maak kans op 1 jaar GRATIS verantwoord zonnen bij Sunday’s t.w.v. € 400! Ook heeft Sunday’s 7 anti-depressietips voor jou om Blue Monday, de treurigste, depri dag van het jaar, door te komen. Bekijk ze hier!


Gewoon het leukste blad van Nederland