Lindt Banner
Zie ook:
Delen

Welke smaak chocolade pas het beste bij jou? Doe hier de test!

Welkom bij de smaakvolle ontdekkingsreis, waar we streven naar betere keuzes en bewuste genietmomenten. Voor liefhebbers van chocolade en fijnproevers van het goede leven is er nu geen betere manier om jezelf te verwennen dan door je te laten onderdompelen in de veelzijdige wereld van chocoladeplezier. Ontdek welke smaak het beste bij jou past en doe de chocoladetest.

Vind jouw perfecte smaak match

Binnen het Lindt EXCELLENCE chocolade assortiment vind je een scala aan cacao percentages, waarmee je de intensiteit van je genietmoment kunt aanpassen. Samen met de Lindt meester chocolatiers, experts op het gebied van chocolade, hebben wij verschillende smaakprofielen opgesteld. De profielen zijn gebaseerd op een combinatie tussen het gebruiksmoment en de reden waarom je chocolade eet. Hou je er bijvoorbeeld van om te genieten van chocolade op een rustig moment met een kopje thee, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je een ‘klassieke genieter’ profiel hebt. Of ben jij eerder op zoek naar gedurfde chocolade combinaties, zoals chocolade en wijn, om je smaakpapillen wakker te schudden?

Ontdek hier alle smaakprofielen en klik snel door naar de vragen om jouw ultieme match te ontdekken!

Lindt chocolade puur

Deel de liefde voor puur genieten

Dus, hoe puur wil je genieten in het nieuwe jaar? Verwen jezelf en je dierbaren met de ambachtelijke chocolade van Lindt en maak van elk moment een bijzonder genietmoment. Ontdek de onweerstaanbare wereld van het puur genieten en verwen je smaakpapillen met de hoogste kwaliteit cacao. Cheers op een jaar vol puur genot!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt

Delen