100%NL Magazine Ali B
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ali B deelt liefdevolle foto met jongste zoontje Nouri

Ali B deelt op zijn Instagrampagina een liefdevolle foto met zijn jongste zoontje Nouri. Wat een lieve papa is Ali toch.

Zoontje Nouri

Puurste liefde die er bestaat’, schrijft Ali bij de liefdevolle foto. Op de foto zien we hoe Ali zijn jongste zoon Nouri stevig vasthoudt. Nouri is de jongste zoon van Ali en zijn vrouw Breghje.

Tijdens een aflevering van ‘Saved by the Bell’ vertelde Ali over de bijzondere naam van zijn jongste zoon, die hij vernoemde naar de voetballer Abdelhak Nouri. Ali: ‘Mijn derde zoontje is vernoemd naar ‘Appie’ Nouri. Hij was het licht in het leven van heel veel mensen. En als je Nouri in het Marokkaans vertaald is het een lichtpunt. Ik heb hem vernoemd omdat hij het lichtpunt is in ons leven.’

Vrouw Breghje

Samen met zijn vrouw Breghje heeft Ali drie zoons: Amin, Omar en Nouri. Op zijn Instagrampagina deelt Ali B regelmatig de leukste foto’s van zijn privéleven en van zijn gezin, maar hij laat nooit hun gezichten zien.

Zijn vrouw Breghje is dan wel onbekend voor ons, maar in het BN’er wereldje is zij absoluut geen onbekende. Zij is onder andere de impressario van -verrassing- Ali B, maar oko van Najib Amhali en Rapper Boef!

Op Instagram zijn we één foto van knappe brunette tegen gekomen. Je ziet haar op onderstaande foto rechts. Wat een beauty! Ali B mag zijn handjes maar dichtknijpen met zo’n mooie vrouw! Benieuwd naar de vrouw van Ali? Die zie je hier. 

Bron en Beeld: Instagram Ali B

Delen

Meer over Ali B

Ali B reageert op vervolging: 'Verbaast mij enorm'
Ali B reageert op vervolging: ‘Verbaast mij enorm’
OM vervolgt Ali B en Jeroen Rietbergen, Marco niet
OM vervolgt Ali B en Jeroen Rietbergen, Marco niet
Lees alle artikelen over Ali B