100%NL Magazine Jan Smit Emma Smit
Delen

Alle Jan Smit fans gaat door het dak om déze reden!

Voor alle trouwe fans is dit de grootste verrassing in tijden!

Gezin Jan en Liza

Jan Smit is alweer 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen Fem, Emma, Senn én hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin!

Leuk nieuws

Jan plaatste een aantal maanden geleden een bericht op zijn Instagram waarin hij liet zien en horen dat hij zijn liedjes van vroeger opnieuw aan het opnemen was. Daarbij schreef hij: “Al een half jaar lang word ik tijdens optredens én op social media zowat gestalkt over het liedje ‘Van Goes Tot Purmerend’. Het is een nummer uit 1999! Toen zong ik nog met een hele hoge kinderstem. Op de verzoekjes om het live te zingen kon ik dan ook simpelweg nooit ingaan, omdat ik er niet bij kan! Maar daar komt nu verandering in…”

Liedjes

Naast het lied “Van Goes Tot Purmerend” komt hij nu met een heel album die live staat op Spotify. Liedjes als: “Feest in Bardolino” en “Ik Wil ‘n Blondine’ zijn er te vinden. Verder schrijft Jan: “Samen met de Marcel Fisser Band zijn we een nieuwe versie aan het voorbereiden! Het zijn voornamelijk jongeren die dit liedje hebben herontdekt en daar wil ik natuurlijk maar al te graag aan mee werken!.” Zijn volgers reageren razend enthousiast. Zo schrijft iemand: “Ik luister dit lied zo vaak! Super gaaf dat je het opnieuw inzingt.”

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit