100%NL Magazine Jan Smit songfestival

ADIOS! Jan Smit zoekt samen met zijn gezin de Spaanse zon op!

Samen met zijn vrouw Liza en kinderen Emma en Senn is Jan Smit aan het genieten in Marbella!

Jan Smit

Na een heftige periode van een burn-out is Jan Smit weer helemaal terug van weggeweest! De zanger is bezig met nieuwe muziek, opnames voor nieuwe tv-programma’s en als klapper op de vuurpijl promoveerde FC Volendam, waar Jan Smit voorzitter van is, naar de Eredivisie. Het leven lacht Jan toe!

Vrouw Liza

Al ruim 10 jaar is Jan getrouwd met de liefde van zijn leven: de Volendamse Liza. Kort na de veelbesproken breuk met Yolanthe vond Jan het geluk bij Liza en sindsdien zijn we niet meer van elkaars zijde geweken.

Naast dat Jan Liza de ‘allerliefste’ van de wereld vindt, weten wij zeker dat hij ook is gevallen voor haar prachtige looks. De blondine ziet er altijd prachtig uit, ultra verzorgd en heeft de mooiste outfits aan. Jan pronkt dan ook maar al te graag met zijn mooie vrouw. Zoals laatst, toen Liza lag te shinen in een felle bikini. Die foto zie je hier.

Op vakantie!

Samen met zijn vrouw Liza en kinderen Senn en Emma is Jan nu aan het genieten van de Spaanse zon. Het gezin is neergestreken in het mooie Marbella. Dochter Fem is niet mee, net zoals de extra gezinsleden: hondje Rio en vissen Dustin en Stankovis.

Op Instagram deelt Jan een gezellige selfie van het gezin, waarbij ze samen om tafel zitten. De volgers van Jan smullen van de foto en zijn blij te zien dat het goed met hen gaat.

Quality Time! #KinderHebbenVakantie

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit